Mäster kocken och Bocken besöker Paddfamiljen
Efter flertalet timmar i köket kunde den marinerade laxen äntligen infinna sig på grillen och premiären var igång!
Bordet var dukat med allt exakt ALLT!
Paddsonen gav tummen upp och måltiden kunde starta.
Nått så jävla vackert!
Till skillnad från Terrass premiären serverades även en heeelvetes god efterätt.
Nöjd paddfar stoltserade med arvtagaren.
Tack till samtliga inblandade och special tack till Mr.Best som agerade mäster kock och lagade exakt allt.
//Bocken (avsäger sig allt ansvar för sär/ihop skrivningar)
Fan, ser fint ut! Grillat är ju allas jävla dröm. Jag och Tobbe vända för övrigt helt oväntat en tråkig spaghetti/köttfärssås till en fantastisk gravidbyggande, hjärt och lung-räddande tacosvariant med smaklös cheddarsås, att kasta pengar i sjön 1A.
Bilder på bocken skulle va kul o se med, hörde nåt om en jävulsk bakfylla ;)
Otroligt kid! Kräver bildbevis på mästerkocken i stövlar
Jag kör också anonymt då bara för sakens skull.
Jag skrev första, men blogg.se är lynning och utelämnar ibland "Namn" trots att det är ifyllt. Allt för att jävlas skulle jag tro... /Gurg
Grattis ungdommar,ja till allt..
Vad var efterrätten??
Efterrätten bestod i Ananaspaj med tillhörande såsliknande tillsats av en god kaliber.
Premiären på terrassen var ingalunda en blek tillställning, det fanns efterrätt men det var inget som fångades på bild.
Laxvarianten på bästkusten såg dock inte ut att gå av för hackor och jag hoppas det dukas upp när östersunds finest välsignar kusten med sin närvaro.
Maten:
Marinerad grillad lax (chili, fänkål, vitlök, persilja, olivolja, svartpeppar, lime, socker)
Gräddstuvad potatis med västerbottenost och gräslök.
Romsås med finhackat grönt äpple.
Sallad på bulgur, 6 olika cocktailtomatsorter, fetaost, avocado, oliver, ruccola, babyspenat, citronsaft.
6 olika cocktailtomater... ... ... Kan tänka mig att de var sjukt stor skillnad i smak mellan dem... verkligen...
Det var exakt det det var. En det var gula en del röda och en del rosa. Och olika form.
Ungefär som att olika äpplen smakar olika. AAAAAH!
Ha ha...hehe
Jag står ändå fast vid min inställning till 6 olika sorters cocktailtomater i samma sallad. GRANATÄPPLEN, NÅGON?
Handgranat någon?
Är det normalt att kunna stressa upp ugnen i 300C? Bara för att späda på kommentarerna lite...
Fan 300C!? Jobba in lite undertryck där så kan du smälta Teflonet i pannan och använda till betydligt roligare saker, exempelvis breda ut det fram för ytterdörren som välkomstmatta/tjuvlarm.
Låt oss klä oss i teflon!
Och bli kriminella, they cant stick nothing to us!