Mäster kocken och Bocken besöker Paddfamiljen

Efter en till synes blek grillpremiären på terrassen kände vi att det var dags för bästkusten att visa upp sig.



Efter flertalet timmar i köket kunde den marinerade laxen äntligen infinna sig på grillen och premiären var igång!


Bordet var dukat med allt exakt ALLT!

Paddsonen gav tummen upp och måltiden kunde starta.


Nått så jävla vackert!




Till skillnad från Terrass premiären serverades även en heeelvetes god efterätt.


Nöjd paddfar stoltserade med arvtagaren.

Tack till samtliga inblandade och special tack till Mr.Best som agerade mäster kock och lagade exakt allt.

//Bocken (avsäger sig allt ansvar för sär/ihop skrivningar)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan, ser fint ut! Grillat är ju allas jävla dröm. Jag och Tobbe vända för övrigt helt oväntat en tråkig spaghetti/köttfärssås till en fantastisk gravidbyggande, hjärt och lung-räddande tacosvariant med smaklös cheddarsås, att kasta pengar i sjön 1A.

2009-04-20 @ 20:52:26
Postat av: Anonym

Bilder på bocken skulle va kul o se med, hörde nåt om en jävulsk bakfylla ;)

2009-04-20 @ 20:54:02
Postat av: Anonym

Otroligt kid! Kräver bildbevis på mästerkocken i stövlar

2009-04-21 @ 00:17:02
Postat av: Anonym

Jag kör också anonymt då bara för sakens skull.

2009-04-21 @ 01:00:18
Postat av: Gurg

Jag skrev första, men blogg.se är lynning och utelämnar ibland "Namn" trots att det är ifyllt. Allt för att jävlas skulle jag tro... /Gurg

2009-04-21 @ 09:25:03
Postat av: Lok

Grattis ungdommar,ja till allt..



Vad var efterrätten??

2009-04-21 @ 11:30:24
Postat av: Paddan

Efterrätten bestod i Ananaspaj med tillhörande såsliknande tillsats av en god kaliber.

2009-04-21 @ 19:41:00
Postat av: F

Premiären på terrassen var ingalunda en blek tillställning, det fanns efterrätt men det var inget som fångades på bild.



Laxvarianten på bästkusten såg dock inte ut att gå av för hackor och jag hoppas det dukas upp när östersunds finest välsignar kusten med sin närvaro.

2009-04-22 @ 09:37:59
Postat av: Ape

Maten:

Marinerad grillad lax (chili, fänkål, vitlök, persilja, olivolja, svartpeppar, lime, socker)

Gräddstuvad potatis med västerbottenost och gräslök.

Romsås med finhackat grönt äpple.

Sallad på bulgur, 6 olika cocktailtomatsorter, fetaost, avocado, oliver, ruccola, babyspenat, citronsaft.

2009-04-22 @ 13:39:43
Postat av: Gurg

6 olika cocktailtomater... ... ... Kan tänka mig att de var sjukt stor skillnad i smak mellan dem... verkligen...

2009-04-23 @ 11:18:57
Postat av: Ape

Det var exakt det det var. En det var gula en del röda och en del rosa. Och olika form.

2009-04-23 @ 12:38:34
Postat av: Ape

Ungefär som att olika äpplen smakar olika. AAAAAH!

2009-04-23 @ 12:41:03
Postat av: Gurg

Ha ha...hehe

2009-04-23 @ 15:39:37
Postat av: Gurg

Jag står ändå fast vid min inställning till 6 olika sorters cocktailtomater i samma sallad. GRANATÄPPLEN, NÅGON?

2009-04-23 @ 15:54:48
Postat av: Ape

Handgranat någon?

2009-04-23 @ 16:25:48
Postat av: Anonym

Är det normalt att kunna stressa upp ugnen i 300C? Bara för att späda på kommentarerna lite...

2009-04-23 @ 16:51:35
Postat av: Bocken

Fan 300C!? Jobba in lite undertryck där så kan du smälta Teflonet i pannan och använda till betydligt roligare saker, exempelvis breda ut det fram för ytterdörren som välkomstmatta/tjuvlarm.

2009-04-23 @ 19:26:58
Postat av: Ape

Låt oss klä oss i teflon!

2009-04-24 @ 02:06:17
Postat av: F

Och bli kriminella, they cant stick nothing to us!

2009-04-24 @ 06:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0