Förvälla Champinjoner (i vattenbad)

Jag hade ingen aning, förutsätter att vi är fler i min sits...

Skölj svampen noga. Dela den till lagom stora bitar


Leta fram ett ändamålsenligt kokkärl. Lägg i svampen, späd med cirkus (Brazil Jack, där Falk enlig egen utsago varit på plats under en föreställning placerad där det nya "gråfärgade området" ovanför Odens väg nu är byggt) 1,5 dl vatten för 1 liter svamp och smaka av med salt. Låt sedan koka i 5-10 minuter.



Skilj sedan vätskan från svampen. Vi är nu redo att koka soppa, göra sås eller frysa in svampen. Spara med fördel vätskan som går utmärkt att använda vid tillagning av ovan nämnda smakuplevelser.

En gång matador, alltid matador!

//F

Kommentarer
Postat av: Gurg

Svamp kan vara det äckligaste som någonsin växt ur moder jords någorlunda suspekta sköte.

2008-10-02 @ 17:49:59
Postat av: samot

Godare än att köpa frysta skivade eldorado-champisar?

2008-10-02 @ 19:01:38
Postat av: sÖder

Snart dax att skörda den man har mellan tårna.

2008-10-02 @ 19:03:26
Postat av: sÖder

Även kul att se EFF göra framsteg i köket.

2008-10-02 @ 19:05:03
Postat av: Paddan

Smörstekta champinjoner är ju faktist ruggigt fint till middagen om jag får säga mitt...

2008-10-02 @ 19:46:44
Postat av: Falk

Frågan är om F skrikspydde ut skiten PÅ toalettlocket strax efter som om han vore 15?



/FF

2008-10-02 @ 20:52:13
Postat av: Gurg

Haha, word, FF.

2008-10-02 @ 22:24:03
Postat av: adde

Vad i helvete f

2008-10-04 @ 15:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0