Per Morberg

En hyvens kille...

FÅORDIG. Osympatisk, dumdryg och ondskefull. Under hela sin skådespelarkarriär har Per Morberg gestaltat obehagliga figurer. Men som brutal machokock i matlagningsprogrammet "Vad blir det för mat" fick han i somras plötsligt känna på hur det är att bli folkkär. Fast han verkar inte vara särskilt glad för det när vi träffades över lunch.

I en intervjuv i Metro med Per Morberg så brann det tydligen av en säkring i huvet på honom och han blev fullt ut så otrevlig och oförutsägbar som man kan föreställa sig honom om man ser till de rolltolkningar han fått göra.

Du vill inte ens ge ditt program extra uppmärksamhet nu när det sänds i mer undanskymda TV4 Plus?
? Jag skiter i det också. De får sända det var fan de vill! Det skiter väl jag i! Det får gå precis vad fan de vill! Måste jag ha några åsikter om det också? Vad är det du vill veta, vad är det jag ska berätta? Jag har ingen lust att lämna ut mig. Jag har ingen lust att tala om varför jag tycker det är jobbigt att bli intervjuad ... Hur ska du göra reportage om det här då? Skriva att jag är en gris bara? Gör det!

Jag tycker ändå att hans matprogram på TV4 är väldigt roligt och jag finner honom faktiskt riktigt underhållande, så har ni inte sett det så rekomenderar jag er att göra det. Lagar god mat gör han också, om än i aningen osanitära förhållanden. Detta är trots allt den image han tvingats anama eftersom det är på detta vis gemene man upplever honom... varför inte utnyttja det?

//F

Kommentarer
Postat av: F-Bror

ja fan torsdag kvällarna är bokade! :D
måste också rekomendera detta mat progarm det är dså mycker mer än bara mat i detta progam!

2007-09-29 @ 02:34:44
Postat av: Bocken

Dåligt betalt på anti eller vad fan är det frågan om? smyg reklam på våran blogg för diverse tidningar och TV program ICKE Å TÄLE OM!

2007-09-29 @ 06:13:17
Postat av: Paddan

Den bästa intervjun någonsin man läst i en papperstidning, härligt med raka och ärliga svar.

2007-09-29 @ 13:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0